Trend Event - Christine Boland & Els van Niekerk - S/S 2019

THE LANGUAGE OF THIS EVENT WILL BE IN DUTCH!

Welkom bij BEYOND NOW | EVENTS by APPLETIZER

Beste relatie,

Brand + intelligence + empathy + foresight = real innovation.

Bovenstaande “formule” is een passende aankondiging voor het trend event dat Appletizer op dinsdag 23 januari weer organiseert. Veel trouwe bezoekers hebben al gemaild met de vraag wanneer het weer zover is. Zij weten hoe relevant en waardevol deze middag is. Het beproefde recept van twee fantastische spreeksters; Christine Boland & Els van Niekerk.

Christine Boland zal de middag starten met haar presentatie voor het zomerseizoen 2019 getiteld:  “VISUAL POETRY, for a data driven world”.  Zij zal op de voor haar zo kenmerkende heldere wijze u antwoord geven op de relevante vragen. Wat zijn de belangrijkste consumenten- en lifestyletrends? Wat is de design language en vormentaal die hierbij past? Wat zijn de kleuren en kleurcombinaties die je niet mag missen? Waar zit de vernieuwing?

Wat zegt Christine Boland hier zelf over?
We leven in exponentiele tijden. Bijna niets blijft ongeroerd en de innovaties zijn nagenoeg niet bij te benen. Digitalisering dringt door tot in de haarvaten van ons systeem. Artificial intelligence en self learning machines komen steeds meer zij aan zij met ons te staan. Algoritmes helpen met keuzes maken, of, als we niet oppassen sturen ongemerkt onze beslissingen. Dataïsme wordt gezien als een nieuwe religie. Hoogste tijd voor een beetje tegenwicht. Waar blijft de menselijke maat in deze dynamiek? Wat doet gestuurde keuze met onze creativiteit. Wanneer worden onze verbeeldingskracht en inventiviteit nog aangesproken? In de presentatie “VISUAL POETRY” komen al deze verschillende werelden samen, harmonieus verenigd in visuele poëzie.

Het programma zal vervolgd worden door Els van Niekerk. Zij vormt samen met Liesbeth Oltmans het trendforecastbureau Oltmans van Niekerk. Zij zal u in de presentatie “Now Next” laten zien welke strategie bedrijven kunnen volgen om in de toekomst relevant te zijn. Hoe kun je je bestaande klanten verrassen met innovatieve en unieke producten en diensten? Voor de toekomst geldt dat je moet investeren in innovatie, stilstaan is geen optie. Merken zullen grenzen moeten verleggen om nieuw en opwindend te zijn. Er is een combinatie van moed en inzicht nodig om van belang te zijn in een snel veranderende wereld.

De kansen voor innovatie die Els gaat bespreken zijn; simplicity, third party collaboration, material matters, hyper local en data driven innovation.

Brand + intelligence+ empathy + foresight= real innovation. Een prachtig startpunt voor vertaling naar uiteenlopende disciplines. Mijn persoonlijke advies; schrijft u zich vandaag nog in! De laatste keer moesten we mensen teleurstellen en daarom “verhuizen” we naar de prachtige grote zaal van Pakhuis de Zwijger. 

De entreeprijs is € 295,00 per persoon. Voor studenten en docenten is de entreeprijs € 175,00 (prijzen zijn excl. BTW). U ontvangt hierbij een exclusief trendboekje. Alle informatie over het programma en het inschrijfformulier kunt u vinden aan de linkerzijde. 

Ik hoop dat u komt kijken en luisteren op dinsdag 23 januari.

Met vriendelijke groet,

Maureen Reulink – Appletizer