INSPIRATION BY LIDEWIJ EDELKOORT | 8 JUNI 2021

INSPIRATION

Op 8 juni is het zover! Het nieuwe trend event van Trend Union X Appletizer. Helaas zijn we nog steeds allemaal veel aan huis gebonden en moeten we onze inspiratie uit andere bronnen halen. Hoe gaat dit bij jou?
Natuurlijk helpen wij je graag weer wat verder op weg en nodigen we je officieel uit voor ons nieuwe webinar met Lidewij Edelkoort. Tijdens dit online event vertelt Lidewij je alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen aan de hand van haar twee nieuwe boeken; Inspiration (A/W 22-23) & Animism II (Fashion). Bovendien is er een live Q&A met Lidewij. 

Ja, ik wil het trend webinar bijwonen!

Wanneer en waar?
Datum: 8 juni 2021
Tijd: 10.00u – 1300u
Locatie: online, vanaf je werkplek of thuis

Reserveer jouw plek vandaag nog!
Zin in een halve dag vol informatie en inspiratie rondom de herfst, winter en fashion trends voor 2022/2023? En heb je prangende vragen voor Lidewij Edelkoort? Dan mag je dit event niet missen!

Jouw deelname aan het Appletizer Trend Webinar kost 295 euro. Je ontvangt dan tevens een prachtig booklet van Trend Union. Werk je op afstand en wil je het webinar toch samen met je collega’s beleven? Dat kan! Overige deelnemers van jouw bedrijf kunnen zich met korting aanmelden. Ook studenten en docenten nemen met korting deel aan het webinar.

Meld je nu aan>

Meer weten?
Meer informatie over het volledige programma en Lidewij Edelkoort vind je op onze website. Voor meer vragen mag je ons ook bellen op 020 5305381 of stuur een mailtje naar info@appletizer.nl.

Kijk jij mee op 8 juni? Tot dan!


Team Appletizer.