8 oktober 2019 | Consumenten Trends Event | Christine Boland & David Shah

Appletizer organiseert het Consumer Trends event op locatie Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Dit is hét evenement dat jou klaarstoomt voor de trends van 2020 en 2021. Ontdek hoe de lifestylebranche zich ontwikkelt en leer de juiste snaar te raken bij de consument van de toekomst. Deze toonaangevende sprekers bereiden je voor op wat komen gaat:

David Shah duikt met jou in de tien strategieën en ontwikkelingen om de verzadigde consument terug te winnen. Van slowbalisation en hopepunk tot een kijkje in de keuken van de meest disruptieve merken.

We hebben een vernieuwende gastspreker ter verassing. Wie dit is en waar zij over praat, houden we nog even geheim..;)

Christine Boland praat je aan de hand van unieke voorbeelden bij over de belangrijkste consumententrends op het raakvlak van strategie, concept, Retail en marketing. Zij stelt de vragen; wat onderscheidt de mens van machine in een tijd van algoritmes, AI en een spraak gestuurd internet of everything? En wat zijn de nieuwe waarden als de individualistische consument (heel langzaam) verandert in een collectieve wereldburger? In de antwoorden, op deze en nog meer vragen van deze tijd, schuilen nieuwe kansen en mogelijkheden.

Vanaf 13.00u kun je deze middag inlopen om onze nieuwe boeken te bekijken en David Shah zal de dag starten om 13.50u. Er wordt een heerlijke lunch verzorgd en de dag eindigt met een verzorgde netwerkborrel.

Deze inspirerende dag kun je bijwonen voor €295,- p.p.

Het docententarief bedraagt €195,-. Nu een speciale actie voor studenten: voor €125,- mag je als student deelnemen. Er worden 25 studentenplaatsen beschikbaar gesteld. Het docenten- en studententarief is exclusief booklet van Christine Boland.

Kortom, een onmisbaar event voor iedere (toekomstige) lifestyle-, fashion- en designprofessional. Registreer je nu en ontvang het gratis magazine!  Klik door voor meer informatie over de sprekers, programma en de locatie.