Trendseminar - Christine Boland & Els van Niekerk

Welkom bij BEYOND NOW | EVENTS by APPLETIZERBeste relatie,

Hoop, dromen, moed en visie is nodig om de toekomst te vormen. Hoop voor een betere toekomst, dromen om even los van de realiteit te staan, moed om daadwerkelijk in actie te komen en de visie om een duidelijke toekomst strategie te bepalen. Verandering is een proces waarin nieuwe gewoontes routine moeten worden en vooruitgang stap voor stap kan worden geboekt - Els van Niekerk

Bovenstaande tekst is een passende aankondiging voor het trend event welke wij op dinsdag 9 mei weer mogen organiseren. Veel trouwe bezoekers hebben al gemaild met de vraag wanneer het weer zover is. Zij weten wat er komen gaat en hoe goed dit is. Een middag boordevol relevante inspiratie en inzichten gedeeld door twee fantastische sprekers, die elkaar in hun verhaal zullen aanvullen en versterken; Christine Boland & Els van Niekerk.

Christine Boland zal de middag starten met haar presentatie voor het winterseizoen 2018/2019 getiteld:  “COMMON GROUND, guiding topics in turbulent times”. Zij zal op de voor haar zo kenmerkende heldere wijze u antwoord geven op de relevante vragen. Wat zijn de belangrijkste consumenten- en lifestyletrends? Wat is de design language en vormentaal die hierbij past? Wat zijn de kleuren en kleurcombinaties die je niet mag missen? Waar zit de vernieuwing? 


Beeld: Christine Boland Trend Concept - Faig Ahmed & Mongolie Graffiti via Huffington Post. 

Wat zegt Christine Boland hier zelf over?
“In deze tijd van verdeeldheid, ongelijkheid,  onrust en protest hebben we bakens nodig. Iets om ons op te richten, om vooruit te komen, om hoop uit te putten. In mijn lezing voor zomer 2018 zochten we in eerste instantie de dialoog [NEW DIALOGUES], nu gaan we op zoek naar gelijkgestemdheid en inclusiviteit [COMMON GROUND]. We willen de complexe gelaagdheid doorgronden, een symbiose aangaan met de natuur, focus vinden en ‘faith’ hebben. De design language reflecteert precies wat we nodig hebben om in deze fluïde realiteit vaste grond onder de voeten te krijgen. Dat levert een prachtige trendconcepten op, waarin alle zintuigen worden aangesproken, waarin ratio en emotie in evenwicht zijn en waarin ogenschijnlijk bekende kleuren in een radicaal nieuwe context voor spannende vernieuwing zorgen”.

Het programma zal vervolgd worden door Els van Niekerk. Zij vormt samen met Liesbeth Oltmans het trendforecastbureau Oltmans van Niekerk. Zij zal u in de presentatie “A Better Tomorrow” op de hoogte brengen van de laatste lifestyle & consumententrends op weg naar 2019 en verder en de invloed die deze macrotrends hebben op bedrijven, diensten, producten, kleuren en materialen. Daarnaast biedt ze inzicht in de veranderende waardes van mensen, de wijze waarop mensen beslissen en veranderende bedrijfsmodellen. “A Better Tomorrow” is een zoektocht naar een beter leven in alle facetten.


Beeld: OvN  - 20/20 Vision - Consumer Insight

Alles zal één logisch verhaal vormen. Een prachtig startpunt voor vertaling naar uiteenlopende disciplines. Mijn persoonlijke advies; schrijft u zich vandaag nog in! De laatste keer moesten we mensen teleurstellen en daarom “verhuizen” we naar de prachtige grote zaal van Pakhuis de Zwijger.  

De entreeprijs is € 295,00 per persoon. Voor studenten en docenten is de entreeprijs € 150,00 (prijzen zijn excl. BTW). U ontvangt hierbij een exclusief trendboekje. Alle informatie over het programma en het inschrijfformulier kunt u vinden aan de linkerzijde. 

Ik hoop dat u komt kijken en luisteren op dinsdag 9 mei.

Met vriendelijke groet,

Maureen Reulink – Appletizer