Pantone Cotton Chip SetPlease note that ordering pantone products is currently not possible via our website, please use this link to our partner mode information to order your Pantone products.

https://www.modeinfo.com/

De Pantone Cotton Chip Set is een handig hulpmiddel bij het kiezen van kleuren, het gebruiken van kleuren en het vergelijken van Fashion, Home + Interior (FHI) kleuren. De Pantone Cotton Chip Set helpt bij het opdoen van inspiratie en brengt creativiteit met zich mee. Dankzij de verwijderbare cotton chips kunnen ontwerpers en coloristen paletten samenstellen, moodboards maken en presenteren én het is een ideaal hulpmiddel om de kleur te communiceren naar klanten, collega’s of bedrijven voor textiel, soft home en fashion.

 

Eigenschappen Pantone® Cotton Chip Set

De Pantone Cotton Chip Set helpt bij het opdoen van inspiratie en het is een ideaal hulpmiddel om kleuren te communiceren en te vergelijken. De Cotton Chip Set bevat alle 2.625 FHI kleuren op verwijderbare 2,5cm x 2,5cm katoenstalen. Elke pagina bevat 35 kleuren van dezelfde kleurfamilie en elke kleurstaal bevat een enkele laag katoen, bevestigd op duurzaam, gerecycled synthetisch papier. Alle chips van de Pantone Cotton Chip Set zijn vervangbaar na gebruik. 


 

Kleuren Pantone® Cotton Chip Set

  • Bevat alle 2.625 marktgedreven en trendrelevante FHI kleuren op katoen
  • Het is voorzien van een verbeterde, chromatische kleur lay-out die alle 2.625 FHI kleuren organiseert per kleurfamilie
  • De index geeft de numerieke locatie aan voor elke kleur
  • Elke kleur refereert naar een overeenkomstige Pantone Cotton Swatch Card, dé industriestandaard voor kleurnauwkeurigheid

 

Toepassing Pantone® Cotton Chip Set

De Cotton Chip Set is gemakkelijk om te gebruiken voor textiel, kleding, soft home en interieurproducten. Ook geeft de Cotton Chip Set jou een extra zetje voor het opbouwen van paletten en moodboards. De Cotton Chip Set geeft een boost aan jouw creatieve ontwikkeling, helpt je bij het geven van presentaties en is ideaal voor interne kleurcommunicatie en kleurverificatie. Het formaat van de verwijderbare tabbladen maakt eenvoudige kleurvergelijking en ontwikkeling van jouw kleurpalet mogelijk.