Pantone Cotton PassportPlease note that ordering pantone products is currently not possible via our website, please use this link to our partner mode information to order your Pantone products.

https://www.modeinfo.com/

Terwijl jij de wereld over reist, heb je alle 2.625 Pantone Fashion, Home + Interiors (FHI) kleuren eenvoudig tot jouw beschikking.

Met dit betaalbare, draagbare hulpmiddel neem jij alle 2.625 Pantone Fashion, Home + Interiors (FHI) kleuren op katoen overal mee naar toe, waar jouw creativiteit jou ook brengt. Het Cotton Passport is het perfecte formaat en formaat voor ontwerpers en studenten om overal te gebruiken.

Geef je creativiteit een boost met de volledige lijn Pantone, Fashion, Home, Interiors (FHI) kleuren op katoen. Het Cotton Passport is een toevoeging aan jouw creativiteit en kleurinspiratie. Ideaal om mee te nemen naar jouw kantoor, je favoriete werkplek, winkels, showrooms en vergaderingen met klanten.

 
Eigenschappen Pantone® Cotton Passport

Het Cotton Passport is compact en gemakkelijk om mee te nemen. Daarbij kan jij alle FHI kleuren in één oogopslag bekijken. Het Cotton Passport heeft één katoenenkleurreferentie in een draagbaar en compact formaat. Elke pagina bevat 65 katoenen chips met het formaat van 1,5 x 1 cm die op niet-optisch opgehelderd papier zijn geplakt. Elke chip kan afzonderlijk worden geïsoleerd met de meegeleverde White Mask Tool voor een nauwkeurige kleurevaluatie. De gids is geweldig om jou te helpen bij kleurbeslissingen en evaluaties. Ook bevat het een verbeterde kleur lay-out en de 2.626 kleuren zijn georganiseerd per kleurfamilie in een verbeterde chromatische structuur.

 

Kleuren Pantone® Cotton Passport

  • Elke kleur komt overeen met de Pantone Cotton Swatch Cards, de gouden standaard voor kleurnauwkeurigheid
  • Een verbeterde kleur lay-out en organiseert alle FHI kleuren op kleurfamilie
  • Een indeling gebaseerd op kleurfamilies, met een index die de numerieke plaatsing van elke kleur weergeeft
  • Alle FHI kleuren zijn op katoen ingeverfd
  • Het Cotton Passpoort bevat 2.625 FHI-kleuren, inclusief de nieuwste 315 kleuren

 
Gebruik van het Pantone® Cotton Passport

Bekijk de Pantone FHI-kleuren altijd en overal. Het Cotton Passport is gemakkelijk te gebruiken voor spot-checking onderweg, voor kleurspecificatie en kleurinspiratie. De meegeleverde White Mask Tool kun jij gebruiken om kleuren te isoleren en dankzij de accordeon-gevouwen pagina's zijn alle kleuren in slechts één oogopslag te bekijken.