Pantone Cotton LibraryPlease note that ordering pantone products is currently not possible via our website, please use this link to our partner mode information to order your Pantone products.

https://www.modeinfo.com/

Voeg kleur toe aan je leven! De Pantone Cotton Swatch Library bevat alle 2.625 Pantone FHI kleuren. De kleuren zijn allemaal gesorteerd in een nieuwe chromatische volgorde. De Cotton Swatch Library is het perfecte item om ontwerpers en teams te inspireren op het gebied van textiel, soft home, kleding en interieurproducten. De Cotton Swatch Library biedt de gehele selectie van Fashion, Home + Interiors (FHI) kleuren op katoen in het grootste, verwijderbare swatchformaat. Je kunt 170 kleuren van dezelfde kleurfamilie tegelijk inzien dankzij de verbeterde kleur lay-out.

 

Eigenschappen Pantone® Cotton Swatch Library

De Cotton Swatch Library heeft katoenstalen van 5cm x 5cm waarvan de stof dubbellaags is en zijn niet vastgeplakt op het papier. Deze miniswatches van 5x5 cm zijn voorzien van een gestructureerde lip aan de onderkant voor een eenvoudige verwijdering en vervanging van de miniswatches op de pagina. Om het nog gemakkelijker te maken voor de ontwerpers en teams bevat elke miniwatch de naam van de kleur (de naam van de kleur is gedrukt op de vakken), het nummer van de kleur en de locatie van de kleur in het boek. De 2.625 katoenstalen met de uitgebreide desktop referentie is zeer geschikt voor ontwerpers en teams die werken met textiel, soft home en kleding.

 

Kleuren Pantone® Cotton Swatch Library

  • Alle Pantone-kleuren op verwijderbare katoenen swatches van 5x5cm
  • De index zorgt voor een eenvoudige plaatsaanduiding van elke kleur
  • Elke kleur verwijst naar een overeenkomstige Pantone Swatch Card, dé industriestandaard voor kleurnauwkeurigheid
  • Een verbeterde kleur lay-out die alle 2.625 FHI kleuren organiseert per kleurfamilie
  • De Cotton Swatch Library bestaat uit 7 delen, elke deel is een zes-ringsmap

 

Gebruik van de Pantone® Cotton Swatch Library

Ontwerpers en teams kunnen de Cotton Swatch Library gemakkelijk gebruiken om inspiratie op te doen voor textiel, kleding, soft home en interieurproducten. Ook kan de Cotton Swatch Library een grote bijdrage zijn voor paletontwikkeling, het maken van moodboards, presentaties geven en interne kleurcommunicatie. De Cotton Swatch Library is handig om mee te nemen naar jouw werkplek. Elke Swatch is geaffecteerd van een ongeplakte, dubbele laag katoenen stof op niet-optisch verhelderd papier voor nauwkeurige visualisatie.