Pantone Cotton PlannerPlease note that ordering pantone products is currently not possible via our website, please use this link to our partner mode information to order your Pantone products.

https://www.modeinfo.com/

Houd kleur binnen handbereik, maar nooit in de weg!

Ontdek de volledige lijn van de 2.625 Fashion, Home & Interiors (FHI) kleuren van Pantone in één compact naslagwerk. De Pantone Cotton Planner is het perfecte hulpmiddel voor het identificeren, visualiseren en specificeren van kleuren op jouw favoriete werkplek. Met de Pantone Cotton Planner kun jij de Pantone kleuren snel en makkelijk visualiseren én specificeren voor textiel, mode en interieur.

 

Eigenschappen Pantone® Cotton Planner

De Pantone Cotton Planner is ideaal voor jou om mee te nemen en kleurinspiratie op te doen terwijl je onderweg bent. Het bevat grotere stalen dan de Pantone Cotton Passport. Je kunt alle kleurfamilies in één keer bekijken met verwijderbare pagina’s die 35 kleuren toont per pagina in grote katoen swatches (1,6 cm x 1,6 cm). De grote katoen swatches zijn op non-optical-brightener papier bevestigd voor nauwkeurige kleurvisualisatie. Verder wordt elke kleur verwezen naar een overeenkomstige Pantone Swatch Card, dé de industriestandaard voor kleurnauwkeurigheid. De Pantone Cotton Planner is perfect voor beginnende ontwerpers, teams en afdelingen op kantoor.

 

Inhoud Pantone® Cotton Planner

  • 2.625 FHI-industrie-relevante trendrelevante en markt gedreven kleuren
  • Verwijderbare pagina’s om volledige kleurenfamilies in één keer te zien
  • Verbeterde chromatische kleur lay-out die alle 2.625 FHI kleuren op kleurfamilie organiseert
  • De Pantone Cotton Planner bestaat uit één map met drie ringbanden

 

Gebruik van de Pantone® Cotton Planner

Je kunt de Pantone Cotton Planner zien als een handig en snelle gids die een boost geeft aan jouw creativiteit. Het is Pantone’s meest populaire referentie gids voor alle FHI kleuren op katoen. Snel en compact voor het gebruik voor textiel, kleding, soft home en interieurproducten. Ook voor kleurinspiratie, specificatie en spot-checking van kleuren onderweg of op kantoor.